ЛІМІТОВАНА ВЕРСІЯ RENAULT DUSTER KOZAK

ЛІМІТОВАНА ВЕРСІЯ RENAULT DUSTER KOZAK

З грудня 2016 р. компанія Renault в Україні починає продажі лімітованої серії Renault Duster Kozak.

Автомобіль Renault Duster має компактні розміри і невелику вагу кузова, що поліпшує його позашляхові якості, які і привели цю модель до успіху. Продажі Duster в більш, ніж 100 країнах світу доводять, що даний автомобіль вміє гідно проходити найрізноманітніші випробування в найбільш екстремальних умовах.

Renault Duster відрізняється динамічним дизайном, який ідеально пасує до пейзажу сучасного міста, а оригінальні і фірмові аксесуари від Renault дозволяють вигідно підкреслити достоїнства і надати цій моделі ексклюзивного, ще більш індивідуального і навіть брутального вигляду.

Лімітована серія Duster Kozak пропонується в обмеженій кількості і представлена у всіх дилерських центрах України з грудня 2016 р.

Зміни лімітованої серії торкнулися зовнішнього вигляду автомобіля. Візуалізація Duster Kozak характеризується спеціально встановленими захисними елементами в стилістиці «Carbon Look», які складаються із захисту колісних арок і молдингів з назвою моделі в чорному кольорі. Також на автомобілі присутній спеціально розроблений логотип.

В рамках запуску лімітованої версії Duster Kozak пропонуються також аксесуари за додаткову плату, виконані в тій же стилістиці «Carbon Look» - спеціально підібраний комплект, що включає дефлектор капота і задній верхній спойлер.

Зовнішній дизайн лімітованої версії Duster Kozak підкреслює його позашляховий стиль, надійність і прагнення до сміливих заміських пригод.

Лімітована серія Duster Kozak випускається в комплектації Privilege з гамою високопродуктивних і надійних двигунів, які забезпечують задоволення від керування і помірні експлуатаційні витрати.

Вигідна кредитна пропозиція

Для моделі Renault Duster пропонується вигідна кредитна пропозиція за програмою Renault Finance. На новий Renault Duster діє кредит 0% на 2 роки за умови початкового внеску 55%.

Поспішайте стати ексклюзивним власником лімітованої версії Renault Duster Kozak!