RENAULT TREZOR ВИЗНАЛИ НАЙГАРНІШИМ КОНЦЕПТ-КАРОМ 2016 РОКУ

· Renault TREZOR отримує нагороду Міжнародного автомобільного фестивалю як найгарніший концепт-кар 2016 року

· Renault TREZOR - це повністю електричний концепт класу GT, що втілює дизайнерські рішення та технології, які будуть використовуватися в майбутніх моделях Renault

НАГОРОДА ДЛЯ RENAULT TREZOR

Париж (вівторок, 31 січня 2017 р.). На 32-му Міжнародному автомобільному фестивалі, що відбувся в паризькому готелі Hôtel des Invalides, Renault TREZOR був названий найгарнішим концепт-каром 2016 р.

«Я б хотів подякувати журі за цю нагороду, яка надихає нас продовжувати розвиток своєї дизайнерської стратегії. - Зазначив Лоренс ван ден Акер, старший віце-президент Renault з корпоративного дизайну. - Потужні, чуттєві лінії TREZOR задають нові орієнтири візуальної ідентичності і технологічного оснащення майбутніх моделей. Цей концепт також відзначає початок нового циклу розробки концепт-карів Renault».

«Журі вирішило присудити цю нагороду TREZOR за його виняткову красу, чуттєвість і елегантність. - Прокоментував Ремі Депуа, президент Міжнародного автомобільного фестивалю. - Він уособлює суть концепт-кара, і нас підкорив його гармонійний дизайн і увага до деталей. Це чудовий приклад творчої роботи, який, як ми сподіваємося, стане зразком для майбутніх моделей Renault».

ОРІЄНТИР ДЛЯ ДИЗАЙНЕРСЬКОЇ КОНЦЕПЦІЇ МАЙБУТНІХ МОДЕЛЕЙ RENAULT

У Renault TREZOR теплі, чуттєві і вишукані лінії, а на його впевненій передній частині красується фірмова C-образна оптика. Майбутні моделі Renault будуть базуватися на дизайнерській ДНК TREZOR, а їх форми стануть ще більш плавними та зрілими.

В інтер'єрі TREZOR велика увага приділяється задоволенню від водіння, в ньому використовується великий обтинаючий сенсорний екран, який створює атмосферу, схожу на кабіну літака. Цей настроюваний, підключений інтерфейс керування виготовлений з використанням таких престижних матеріалів, як дерево і шкіра. Інтер'єри майбутніх моделей Renault продовжать закладені в концепт-карі тенденції до подальшого підвищення якості виконання та розвитку інтелектуальних систем.

Протягом всього часу проведення Міжнародного автомобільного фестивалю в цьому році Renault TREZOR буде виставлений в готелі Hôtel des Invalides разом з іншими концептами, відзначеними журі. Огляд буде відкритий для широкої публіки 1-5 лютого 2017 р. Щоб отримати додаткові відомості див. за адресою www.festivalautomobile.com